Genom att äta en varierad och hälsosam kost så får du i dig de ämnen som är bra för dig. Så klart så är det kanske inte alltid som detta fungerar och då är det tur att det finns tillskott som man ta för att säkra upp intaget av vitaminer och mineraler.

Lyssna på din kropp för att avgöra om något fattas dig. Du kommer att kunna lära dig att läsa av din kropps signaler och förse dig med någon form av kosttillskott när du behöver detta. Alla är vi olika och klarar oss bättre än andra medans vissa måste vara noggranna med vad man äter och inte äter. Frukost – mellanmål- Lunch – mellanmål – Middag är de rutiner som vi alla bör använda oss av.

En hälsosam kost kommer att göra underverk med din kropp och glöm inte frukosten som är dagens viktigaste mål. Hoppar du frukosten så dröjer det för lång tid innan din kropp får i sig den energi som den behöver för dagen. En stadig och bra frukost är alltid bra. Som mellanmål så går det utmärkt att ta någon frukt. Lunch och middag så hjälper det till att använda sig av tallriksmodellen.