Längtan att kunna hitta sig själv kan vara oerhört stor hos vissa av oss. Det är inte alltid det enklaste och det kan ta många år innan man egentligen inser vem man är och är trygg i sig själv. Detta kan ha med mognad att göra men det kan vara långt upp i åldern som vi kämpar med detta.

Ibland så kan det vara så att det är bättre att ta hjälp än att kämpa själv. Att utvecklas som människa är något som vi får arbeta med. Det är inget som löser sig själv utan vi får ta tag i vissa saker som gör att vi förändras och växer. Att komma till insikt med saker som behöver förändras för att vi ska kunna växa och bli starka varelser är viktigt. Vi blir alltså inte starka utan anledning. Vi lär så länge vi lever och utvecklas med hjälp av erfarenheter och möten med andra människor.

Våga förändra är också viktigt. Det är behagligt att trampa i samma fotspår men kan bli väldigt enahanda och intetsägande. Kliva av den cirkus som man är i ger dig nya perspektiv och nya roliga upplevelser. Du kommer att se att livet går vidare även om du förändrar något radikalt i ditt liv.