Det sägs att ögonen är själens fönster och detta råder det inget tvivel kring. Ögonkontakt är viktigt när du konverserar med andra personer och din blick kan säga mycket om din personlighet och dina intentioner. Se därför till att investera i snygga fransar som kan förhöja din look och ge dina ögon den där pricken över i:et. Fixa till dina ögonfransar och märk skillnaden!

Något många glömmer

När det gäller smink och skönhetsprodukter är det ofta mycket fokus på hyn, bryn och läppar. Men ögonen är minst lika viktiga när det gäller att göra sig fin och varför inte investera i en långsiktig lösning för dina fransar. Du kan exempelvis skaffa förlängning, färga eller laminera dina fransar.

Säkra produkter nära ögonen

Du bör vara försiktig med dina ögon. Många har känsliga ögon som irriteras lätt av produkter. Se därför till att investera i säkra produkter för dina fransar. Beställ online och välj ur ett omfattande sortiment till bra priser.

På nätet finns det dessutom mycket recensioner och information från personer som testat produkterna i fråga. Det kan vara bra att ta en titt på innan du lägger din beställning så att du vet vad du kan vänta dig.