Det är spännande och pirrigt när det är dags att fria till din älskade. Men vad är mest nervkittlande, ska din älskling svara ja, eller blir ringen uppskattad? Vi får hoppas att det är den senare frågan du känner dig osäker på och inte den första. Om du inte vet huruvida ringen blir en succé finns det idag briljanta lösningar.

Svårt att välja ring

De flesta ringar är vackra och din partner skulle säkert bli glad bara av tanken på att du vill fria med en vacker ring. Däremot kanske din partner är lite mer stiltrogen, då kan det vara svårare att välja ut en drömring. Vid ett sådant tillfälle kanske du inte vill spendera en hel förmögenhet på att köpa ringar, men för dig som vill vara helt säker finns det en väldigt simpel lösning.

Låna ring till frieri

När du känner dig osäker på vilken ring eller storlek på ringen du ska köpa har du från vissa företag numera möjlighet att låna en ring. Du kan välja ut en vacker ring att fria med skulle din partner inte bli överförtjust i ringen du valt, då bokar du in ett fysiskt eller digitalt möte för konsultation för att prova ut ringar hos någon som säljer ringar.