Efter en lång dag kan det vara svårt att hitta lite tid för dig själv då du kan slappna av och återhämta dig. Det är ändå otroligt viktigt att finna ro även i vardagen. Ta hand om både kropp och själ och unna dig det lilla extra. Sätt en guldkant på tillvaron och njut av produkterna från Studio Fabuleuse.

Näring för både kropp och själ

Känner du dig stressad kan det vara skönt att koppla av med ett långt bad med näringsrika och hälsosamma badsalt. Ett varmt bad kan faktiskt göra under för din hälsa och välmående. Du kan berika din upplevelse med härliga aromatiska naturliga dofter. Lavendel är känt för att ha en lugnande verkan och kan fungera perfekt i kombination till ditt bad. Du kan på så sätt reducera stress och förbättra din hälsa och ditt välmående. Efter ett härligt bad är det dessutom bra att boosta och återfukta din kropp med en bra och näringsrik bodylotion.

Du kan ge dig själv en spabehandling eller unna dig själv allt från ett nytt smycke eller accessoarer för att lyxa till din vardag lite. Då blir det lättare att glida igenom resten av veckan med ett leende på läpparna.