Att skönhet kommer inifrån har nog de flesta hört, men det är en sanning med modifikation. Kosten, träning och mentalt välmående är absolut viktigt för att både kroppen och hyn ska må bra. Att äta balanserad och nyttigt samt träna är nödvändigt för en fin hy. För bästa resultat krävs även bra hudvårdsprodukter. Här kan du läsa mer om hur du bäst tar hand om ditt inre och yttre.

Använd bra hudvård

För att få en fin och välmående hy är det viktigt att använda bra hudvårdsprodukter som är anpassade efter din hudtyp och dina specifika hudproblem. Det är alltid bättre att välja kvalitet före kvantitet. Investera i några få utvalda produkter från ett bra hudvårdsmärke. Det finns ett bra utbud på nätet där du kan hitta världsledande märken som Exuviance, Babor och Dermalogica till mycket bra priser.

Livsstilen avgörande

Kroppens och hudens välmående är en komplex fråga eftersom det är så pass många faktorer som påverkar. Livsstilen, inklusive kost och träning, har stor påverkan. Vissa livsmedel innehåller vitaminer och antioxidanter som är mycket bra för huden. Träning ökar ökar blodcirkulationen vilket har positiv inverkan på huden eftersom näringstillförseln ökar. Medelhög samt högintensiv träning tre gånger i veckan är även inflammationsdämpande vilket har en föryngrande effekt på huden.