Hockeyträning

Alla är vi olika och har olika intressen. Detta kan spegla av sig när det kommer till träning. Vissa tycker om att träna ensam medans andra tycker om gemenskapen och vill träna i grupp. Som tur är så finns det alla variationer som gör att man kan hitta sin typ av träning.

Utrustning för din träning

Om vi delar upp perioder för träning i sommar- och vinterträning så kanske man under den kyligare perioden av året håller på med ishockey. Här så gäller det att man har relevant utrustning för att kunna utföra sin sport. Förutom skridskor och hockeyklubba så kan det räcka med att man har hjälm och hockeyhandskar om man spelar hockey mest för skoj skull och för träningen. Ska man spela match så krävs det mer utrustning. Är man med i någon klubb så kanske de tillhanda håller viss utrustning. Om inte så får man skaffa sig det som behövs för att kunna spela hockey.

Hitta din sommarträning

Det finns fördelar att få en variation i träningen. Så under sommarhalvåret så kan man ägna sig åt konditionsträning på olika sätt. Löpning är ett effektivt sätt att hålla igång sin kondition. Men även cykel kan vara effektiv om man lägger upp ett bra träningsprogram för detta. Det är viktigt att man håller igång även om man inte aktivt utför någon sport av något slag. Så om du spelar hockey under vinterhalvåret så gäller det att träna även under sommaren. Simning kan även vara något som är bra för din konditionsträning. Sommartid så kan det vid varma sommardagar vara enkelt att hitta ställen att simma på.