Yoga är en av de träningsformer som blivit mycket populära de senaste åren. Det är egentligen inte konstigt när forskningen visar att yoga kan användas som ett verktyg för att motverka stress, oro och sorg. Studier visar att när du utövar yoga regelbundet minskar du risken för hjärt- och kärlsjukdomar och ökar ditt allmänna välmående. Att träna, men framförallt yoga, kan verkligen ses som en investering i din hälsa.

Kläder som passar de flesta yogis

Träningskläderna som du har på dig under ditt yogapass ska vara bekväma och ha gott om stretch. Många föredrar en tajtare passform eftersom överflödigt tyg lätt kan bli ett irritationsmoment under passet. Kläder som möter dessa kriterier finns lite här och var men du kan säkerligen hitta något passande på B-Light Organics hemsida. De erbjuder ekologiska bomullsplagg som är perfekt anpassade till yoga. De är till och med GOTS-certifierade.

Yoga för nybörjare

De positiva effekterna som du upplever av regelbunden utövande av yoga kan kännas av redan efter sex dagar. Du behöver med andra ord inte vara en erfaren yogi för att kunna njuta av hälsoeffekterna. Tack vare yogans popularitet har träningsformens tillgänglighet till gemene man ökat. Du kan snabbt kolla upp övningar på nätet och öva hemma eller gå på ett pass på ditt lokala gym. Yoga är för alla, helt enkelt!